Keskustan hajautettu puoluekokous – #Katrijatkoon

Katri Kulmuni jatkoon – kotiseutusi parhaaksi

Jaamme Katrin johtaman Keskustan kärjet: Alueellinen tasa-arvo, syvä vihreys ja edistys, sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

Katri näkee Keskustan juurevuuden hyveenä, mutta katsoo tulevaan.Vuosi on lyhyt aika, erityisesti globaalin pandemian jyllätessä. On kuitenkin todettava, että Katri on jo vuodessa tuonut ja palauttanut Keskustan toimintaan paljon hyvää.

Yhtenä tärkeimpänä pidämme sitä, että aluepoliittinen keskustelu on nostettu takaisin Keskustan toiminnan ytimeen. Vuosi sitten aluepolitiikasta hädin tuskin puhuttiin. Nyt aluepolitiikka, aluekehittäminen ja alueiden tasa-arvo on jälleen Keskustan keskustelun ytimessä – vaikka itse asia ei koskaan ole puolueohjelmistamme kadonnut, niin, pitkästä aikaa, puoluejohtajan omalla esimerkillä, puhumme alueiden asiasta ylpeästi. Kyse ei ole siltarumpupolitiikasta, kyse on tavallisten ihmisten asioista ympäri Suomen, kylillä ja kaupungeissa.Keskusta on Katrin johdolla edistänyt viestintänsä nykyaikaistamista ja ottanut säännölliseen käyttöönsä esimerkiksi Facebookin livelähetykset – K-Studiosta on tullut jo vakiintunut käsite keskustalaisten joukossa.

Tunnistamme Katrin niistä puheenvuoroista, joissa tuodaan esiin puheenjohtajan taitavaa suhtautumista Keskustalle tärkeisiin poliittisiin kysymyksiin, ymmärrykseen suurista kokonaisuuksista ja tietoa pienistä yksityiskohdista. Katri on visioiva realisti, joka tekee aidosti kovaa työtä tavoitteiden edessä.

Mielestämme puoluejohtaja ei ole vain kasvot ja ääni, vaan myös aidosti ahkera uudistaja puolueen sisällä, kentän ääntä kuunnellen. Siksi meidän valintamme on nykyinen puheenjohtaja Katri Kulmuni. #katrijatkoon#keskusta

Tuukka Suomalainen, Savonlinna
Laura Hämäläinen, Mikkeli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s