TAVOITTELEN EHDOKKUUTTA EDUSKUNTAVAALEISSA 2023 

Olen jättänyt ehdokassuostumukseni kevään 2023 eduskuntavaaleihin. Tavoittelen paikkaa Etelä-Savon keskustan eduskuntavaaliehdokkaana. Etelä-Savon Keskusta päättää ehdokkaistaan kevään 2022 aikana.

Päätös on painava, mutta kypsynyt mielessäni jo pitkään. Olen valmis laittamaan itseni likoon. Kiitän jo tässä vaiheessa siitä tuesta ja kannustuksesta, jota olen ehdokkuuteen saanut.

Minua Keskustan ehdokkaaksi esittää:
🍀 Keskustan Otava-Rantakylän paikallisyhdistys
🍀 Mikkelin Keskustanuoret
🍀 Mikkelin Keskustanaiset

Olen lähtenyt puoluetoimintaan mukaan vaikuttaakseni kotiseudun ja Suomen asioihin. Kehitykseen, tulevaisuuden tekemiseen, inhimillisesti. Vastuuta en kaihda. On aika uuden sukupolven päätöksenteolle.

Meidän on tehtävä tulevaisuusloikka. Haasteet on tunnistettava, tunnustettava ja haettava niiden selättämiseksi aitoja ratkaisuja.

Ensin käydään Keskustan sisäinen prosessi ehdokkuudesta, joten on vielä liian aikaista puhua varsinaisista vaaliteemoista. Mutta kestävä tulevaisuuspolitiikka, aikamme haasteiden selättäminen ja kotiseudun asiat ne ovat aina prioriteettilistan kärjessä.

Olen valmis Keskustan ehdokkaaksi. Pyydänkin nyt Etelä-Savon piirin keskustalaisilta nöyrästi luottamusta ehdokkuuteen tulevissa vaaleissa. Tutustutaan ja tavataan siis. Työtä kotiseudun eteen riittää. Huomista rakennetaan yhdessä, yhteistyössä.

Maakunnan ministeri Jari Leppä on tänään ilmoittanut, että ei tavoittele jatkoa eduskunnassa. Haluan myös omalta osaltani kiittää ministeri Jari Leppää jo tässä vaiheessa siitä työstä, jonka hän on eduskunnassa ja ministerinä tehnyt. Erityisesti maakunnan, maaseudun ja maatalouden hyväksi.

Suomi ja kotiseutu tarvitsee vastuunkantajia. Nyt ja tulevaisuudessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s