Laura Hämäläinen kuntaliiton kattojärjestö CEMR policy comitteen jäseneksi

Kuntaliitto on valinnut kattojärjestöihinsä edustajat tulevaksi kaudeksi. Mikkelin kaupunginvaltuuston 1. varapuheenjohtaja Laura Hämäläinen on valittu CEMR Policy Comitteen jäseneksi. Hämäläinen on valittu komiteaan Suomen Keskustan mandaatilla.

The Council of European Municipalities and Regions (CEMR) on Kuntaliittojen Euroopan kattojärjestö, joka on perustettu vuonna 1951. Kyseessä on siis Euroopan tason poliittiseen päätöksentekoon ja vuoropuheluun keskittyvä toimielin.

– EU-tason päätöksentekoon ja edunvalvontaan vaikuttaminen myös CEMR poliittisen komitean kanssa luo mielenkiintoisen näköalapaikan siihen, miten voimme suomalaisten kotiseutujen asiaa viedä eteenpäin myös kansainvälisellä tasolla. Tartun tehtävään mielenkiinnolla ja innolla, Hämäläinen linjaa.

Toimikausi on 2023-2025.

Lisätiedot:
Laura Hämäläinen
p.0408401920

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s