Olen ehdolla kuntavaaleissa

Mikkeli on mikkeliläisten koti. En puhu vain asunnoista, omakotitaloista, mökeistä tai kämpistä. Puhun Mikkelistä kokonaisuutena.

Mikkeli on kotina turvallinen, avoin. Rauhallinen ja luonnonläheinen. Mikkeli on koti, josta löytyy paljon mielenkiintoista tekemistä. Koti, jossa arki on sujuvaa. Mikkeli on koti, joka tarjoaa tukea, kun on vaikeaa.

Koti, josta saa eväät ponnistaa pitkälle, mutta joka on myös elinvoimainen ja houkutteleva tulla takaisin. Elinvoimainen ja houkutteleva myös niille, jotka etsivät aivan uutta kotia. Tai ehkä löytävät kotinsa useammastakin paikasta?

Mikkelin on oltava hyvä koti myös jatkossa. Siksi olen ehdolla tulevissa kuntavaaleissa.

Ensimmäisen kauden valtuutettuna päätös itselleni oli luonteva. Haluan olla mukana tekemässä työtä kotiseutuni tulevaisuuden puolesta pitkäjänteisesti. Tulen kevään aikana avaamaan enemmänkin ajatteluani Mikkelin polusta kohti 2030-lukua. Sillä polulla on myös paljon haasteita.

Kodin perusta pysyy pystyssä, kun talous hoidetaan kuntoon, satsaamme elinvoimaan ja laadukkaaseen koulutukseen. Mahdollistamme harrastamisen ja sujuvan arjen koko Mikkelin laajuudelta. Tartumme tiukasti tulevaisuuden trendeihin kiinni ja visioimme rohkeasti.

Paljon on työtä tehtävänä. Ja mielestäni sitä työtä on tehtävä rakentaen, ei rikkoen. Kestävästi, kehittäen.

Laura Hämäläinen
Kaupunginvaltuutettu
Keskustan kuntavaaliehdokas Mikkelissä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s