Yhdessä voimme rakentaa menestyvää Mikkeliä

Yhdessä voimme rakentaa menestyvää Mikkeliä.

Olen päättäjänä ja nyt jälleen kuntavaalikampanjoinnin aikana saanut tutustua moniin yhteistyökykyisiin ja -haluisiin ehdokaskollegoihin yli puoluerajojen. Heistä Jatan, Nean, Ricon ja Jennin kanssa vaihdoimme tällä viikolla ajatuksia rakentavasta keskustelusta ja ajankohtaisesta politiikasta kesäisen kampanjoinnin lomassa. On tietysti hienoa, että kyllä meiltä Mikkelistä löytyy osaamista ja intoa yhteisten asioiden hoitamiseen.

Mikkelissä on osattava katsoa yhteiseen suuntaan: eteenpäin. Emme tietenkään ole aina asioista samaa mieltä ja se kuuluu politiikkaan. Rakentavampi keskustelukulttuuri on kuitenkin aina yhteistyön ja sitä kautta asioiden eteenpäin viemisen edellytys.

Arvostus ei katso puoluerajoja – yhteisen Mikkelin puolesta.

Jatta Juhola SDP 142

Nea Tarvainen Liike Nyt 218

Laura Hämäläinen Keskusta 73

Rico Martikainen Vihreät 237

Jenni Oksanen Kokoomus 26

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s