Kiitos äänestäjille!

Sain kuntavaaleissa 392 ääntä. Suuri kiitos!

Olo nöyrä ja kiitollinen siitä luottamuksesta, jonka mikkeliläiset minulle osoittavat. Keskustan listalta toisiksi suurin äänimäärä. Hurjaa!

Kiitos suuresti kaikille äänestäneille, taustajoukoille, kannustaneille, kirittäneille.

Haastavista ajoista huolimatta Keskusta on Mikkelin suurin!

Kunnallisjärjestön puheenjohtajana osoitan kiitokseni koko hienolle ehdokasjoukollemme, vaalipäällikkö Vesalle, kunnallisjärjestön sihteerille Raijalle, koko vaalityöryhmälle, kunnallisjärjestön hallitukselle, ehdokkaiden taustajoukoille. Kiitokset upeita ehdokkaitamme äänestäneille ja keskustalle luottamuksensa antaneille. Kiitokset kaikille kohtaamisista, ajatusten vaihdosta.

Meillä on Mikkelissä ollut upea ja nousujohteinen kampanja hyvällä yhteishengellä. Kova ja pitkäjänteinen työ kotiseudun eteen palkitaan. Ja ystävät – jälleen kääritään hihat ja töihin!Onnittelut kaikille valituille ja vielä suuri kiitos kaikille vaalien kautta itsensä likoon laittaneille.

Mikkelistä maailman paras!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s